Jeanpagne

jeanpagne

 

Gerechten

Charcuterie - 2 munten

dun gesneden vleessoorten met cornichons

Steak tartare - 2,5 munt

van kogelbiefstuk a la minute bereid

Quiche Legumes - 2 munten

quiche gevuld met groenten gegratineerd met comte

Salade Méditerranée met sardines van Ortiz - 2,5 munt

Boeuf Bourgignon - 2 munten

franse stoof met groenten brood

Tarte au Citro - 1 munt

huisgemaakt citroentaartje

Jeanpagne is een laagdrempelige bistro & aperitiefbar waar u dagelijks vanaf 11:00 uur in een ongedwongen sfeer kunt genieten van pure dagverse producten voor een eerlijke prijs.

In de ochtend kunt u bij ons terecht voor versgemalen koffie of één van onze losse theeën (zoals verveine, jasmijn of cactusvijg) geserveerd met huisgemaakte madeleines en voor de lekkere trek hebben wij onder meer ook huisgemaakte citroentaart. Tijdens de lunch kunt u kiezen uit in de oven gegatrineerde croques, huisgemaakte soepen, luxe belegde broodjes en meer, om later in de middag of de vooravond aan te schuiven voor steak tartare, coquilles, een kaasplankje of charcuterie met een goed bijpassend glas wijn of gewoon voor een bitterbal met een lekker glas bier.

Ook voor het diner bent u bij Jeanpagne aan het juiste adres, waarbij verse producten en de wisselende seizoenen voorop staan voor zowel de vlees- en visliefhebber als de vegetariër. Ook met allergieën kan vanzelfsprekend rekening worden gehouden. Jeanpagne schenkt verschillende betaalbare huiswijnen per glas, maar biedt ook een wisselend aanbod duurdere wijnen aan uit de klimaatkast. De sommeliers helpen u vanzelfsprekend bij de juiste keuze en combinatie. Jeanpagne biedt ook gelegenheid tot het organiseren van kleinschalige particuliere en zakelijke evenementen (wijnproeverijen, recepties, lezingen enz.). In de zaak bevinden zich op verschillende plekken stopcontacten en gratis wifi zodat mensen hier ook rustig kunnen werken.

Jeanpagne is gevestigd in het hartje van Leiden aan de Nieuwe Rijn, waar op woensdag en zaterdag de lokale warenmarkt wordt gehouden. De Nieuwe Rijn vormt bovendien een verbinding tussen de Breestraat en de Haarlemmerstraat, de twee belangrijke winkelstraten van Leiden. Vanuit het voorste gedeelte van de bistro en vanaf het terras heeft u uitzicht op de Koornbrug en het Stadhuis. Het terras heeft in de middag en avond zon, maar ook binnen is er veel natuurlijk licht via het glas in lood-plafond in de oorspronkelijke binnentuin.

Contact

Nieuwe Rijn 27| Leiden | T085 877 1500

www.jeanpagne.nl

deelnemers

muziekprogramma

reuzenrad