Terroir

Terroir

 

Gerechten

Confit de canard - 0,5 munt

bitterbal van geconfijte eendenbout

Zwezerik - 2,5 munt

met een creme van paddestoelen en zomertruffel (ris de veau)

Boudin noir - 2,5 munt

gebakken bloedworst met gekarameliseerde appel

Paté en croûte - 2 munten

paté van gevogelte, pistache en vijgenchutney

Charcuterie - 2 munten

Secreto 07 Ribeye 7 weken gerijpt met 7 kruiden

Ter(wat)?

Een steakhouse waar de oorsprong van het product geproefd kan worden.
Steakhouse Terroir laat zien dat eenvoud bedrieglijk kan zijn. Achter de gerechten van op zichzelf staande ingrediënten gaat een keten van kwaliteit schuil, waar producten de smaak meekrijgen van de plek van hun origine.

Ter(waar)?

Net buiten de singel in het Marepark is een oud slachthuis omgebouwd tot restaurant. Op ons terras ontvlucht je de drukte van de stad en kan je de hele avond genieten van de zon. Misschien wel het lekkerste terras van Leiden!

Terroir

Een onderdeel van de smaak waarin de bodem en alle klimatologisch omstandigheden geproefd en afgeleid kunnen worden.

Contact

Slachthuislaan 31 | Leiden | 071 887 11 62

www.steakhouse-terroir.nl

deelnemers

muziekprogramma

reuzenrad