Le Grand Dessert

Het dessert is het hoofdgerecht van elk diner. Het zijn de zinnenprikkelende smaken die het langste blijven. En die langzaam overgaan in zoete herinneringen. Aan goede vrienden, oude en nieuwe liefdes en vele culinaire hoogtepunten. Dat laatste vooral, want Leiden Culinair is al 35 jaar het onbetwiste smaakfestijn in onze geliefde stad. Dit jaar voor het laatst.

Openingstijden

  • Donderdag 25 juni van 17.00 tot 23.00 uur
  • Vrijdag 26 juni van 16.00 tot 00.00 uur
  • Zaterdag 27 juni van 14.00 tot 01.00 uur
  • Zondag 28 juni van 13.00 tot 21.30 uur

2020 wordt het jaar waarin 14 Leidse restaurants nog één keer het allerbeste van zichzelf op de Lammermarkt presenteren. Natuurlijk voor jou als gast, maar ook als dank en eerbetoon aan een geweldige culinaire traditie die menig restaurant op de kaart heeft gezet. Nog één keer kun je er genieten van amuses, entrees, vlees-, vis- en vegetarische gerechten, en natuurlijk desserts. Grand desserts! Vier dagen lang, dit jaar van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni, is de Lammermarkt weer het proeflokaal van Leiden en omgeving.

Rondom het grote plein, dat sinds de opening van de vernieuwde Lakenhal aan grandeur heeft gewonnen, heeft elk deelnemend restaurant een eigen stand. Je bepaalt zelf wat je proeft, van welk restaurant en op welk moment. Het middengedeelte van het plein is één groot terras, deels overdekt met reuzenparasols. Ook bij nat weer houden we het dus droog. Leiden Culinair is voor iedereen gratis toegankelijk. Voor meer informatie neem je contact op via info@leidenculinair.nl