De traditie die blijft verbazen

Leiden Culinair 2019, gehouden in het weekend van de Lakenfeesten, is je favoriete ontmoetingsplek om de zomer in te luiden.

Vier dagen lang, dit jaar van donderdag 27 juni tot en met zondag 30 juni, is de Lammermarkt het proeflokaal van Leiden en omgeving, waar restaurants uit deze stad hun beste gerechten presenteren. Het festival staat borg voor vertrouwde en verrassende ontmoetingen, culinaire ontdekkingen en veelzijdig vermaak.

En dat nu al ruim 30 jaar!!!!

Openingstijden

  • Donderdag 27 juni van 17.00 tot 23.00 uur
  • Vrijdag 28 juni van 16.00 tot 00.00 uur
  • Zaterdag 29 juni van 14.00 tot 01.00 uur
  • Zondag 30 juni van 13.00 tot 21.30 uur

Leiden Culinair is een sterk merk in deze stad, gedragen door de restaurants en een organiserend bestuur van vrijwilligers die het evenement zonder een euro subsidie realiseren. Inspiratie, toegankelijkheid en kwaliteit zijn bepalende waarden van het festival. Inwoners, bezoekers, horeca, bedrijfsleven, gemeente en maatschappelijke organisaties treffen elkaar in de setting van de historische binnenstad van Leiden.

Rondom één groot plein heeft elk deelnemend restaurant een eigen stand. Je bepaalt zelf wat je eet van welk restaurant op welk moment. Het plein is één groot terras, het middengedeelte is overdekt met reuzenparasols. Ook bij een regenbui gaat het feest dus gewoon door.

Leiden Culinair is voor iedereen gratis toegankelijk. Voor meer informatie neem contact op via info@leidenculinair.nl